Jolles & Ko Accountants
Home » Direct » Nieuws » Jolles & Ko Accountants B.V. bestaat 10 jaar!

Jolles & Ko Accountants B.V. bestaat 10 jaar!

Op 1 maart 2012 bestaat Jolles & Ko Accountants B.V. 10 jaar!

Dit heugelijke feit is natuurlijk gevierd met een heerlijk stukje taart en een feestelijk glaasje champagne.

taart Jolles & Ko 10 jaar 

 

Alhoewel bij het redigeren van bovenstaande informatie door ons de uiterste zorg is besteed, bestaat altijd de mogelijkheid dat deze informatie na verloop van tijd verouderd of niet juist (meer) is. Jolles & Ko is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van bovenstaande informatie. Overname hiervan is voor eenieder echter toegestaan, mits integraal, met bronvermelding en wij hiervan op de hoogte worden gebracht.

Jolles & Ko Accountants B.V. is lid van: