Jolles & Ko Accountants

NIEUWE SERVER: 28-29 NOVEMBER 2013

In verband met het installeren van een nieuwe server kan het zijn dat uw emailberichten aan Jolles & Ko Accountants B.V. op donderdag 28 en vrijdag 29 november 2013 niet kunnen worden ontvangen.

We zijn telefonisch bereikbaar en ons kantoor is geopend.

 

 

 

 

Alhoewel bij het redigeren van bovenstaande informatie door ons de uiterste zorg is besteed, bestaat altijd de mogelijkheid dat deze informatie na verloop van tijd verouderd of niet juist (meer) is. Jolles & Ko is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van bovenstaande informatie. Overname hiervan is voor eenieder echter toegestaan, mits integraal, met bronvermelding en wij hiervan op de hoogte worden gebracht.

Jolles & Ko Accountants B.V. is lid van: